DOUCHE WTW

DUURZAME ENERGIE OPLOSSINGEN

Met een douche-wtw blijft warmte uit wegstromend douchewater niet langer onbenut. De douche-wtw warmt er koud water mee op zodat de ketel minder hard hoeft te stoken.

Home » Diensten » Douche WTW

DOUCHE WTW

Met een douche-wtw blijft warmte uit wegstromend douchewater niet langer onbenut. De douche-wtw warmt er koud water mee op zodat de ketel minder hard hoeft te stoken. Een kleine verbouwing is hiervoor wel nodig.

Warm water belast het milieu omdat er fossiele brandstoffen nodig zijn om de ketel (of boiler) te stoken. Versterking van klimaatverandering is het belangrijkste gevolg. Een douche-wtw vermindert die milieubelasting doordat die de helft van de warmte uit wegstromend douchewater kan terugwinnen en daarmee koud water kan voorverwarmen. De warmwaterketel of boiler hoeft dan minder hard te werken.

 

Warning: Unknown: open(/home/cwsdeyx265/domains/ostara-energy.nl/public_html/files/tmp/sess_hirqq7q9gole1r1qqq12b2irl2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/cwsdeyx265/domains/ostara-energy.nl/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0