OVER ONS

AL JAREN ERVARING MET GROENE ENERGIE

Gespecialiseerde kennispartner voor het succesvol integreren van duurzame energiesystemen in bestaande of nieuw te bouwen projecten voor zowel het bedrijfsleven als de particulier.

Ostara Energy B.V. is een gespecialiseerde kennispartner voor het succesvol integreren vanĀ duurzame energiesystemenin bestaande projecten of nieuw te bouwen projecten voor zowel het bedrijfsleven als de particulier. Onze kennis en ervaring is het samenbrengen van de juiste componenten zoals warmtepompen, warmtepompboilers, zonne collectoren, pv panelen en laagtemperatuur systemen (vloer- en wandverwarming) vanaf het eerste advies tot en met de realisatie.

VISIE

Een grondige voorbereiding is een van de belangrijkste factoren voor succesvol bouwen. Beslissingen in de beginfase kunnen immers verstrekkende gevolgen hebben. Bouwen wordt dan ook steeds meer een kwestie van logistiek. Bij hedendaagse projecten vraagt het beheersen en sturen van belangrijke aspecten zoals tijd, geld, klantgerichtheid en communicatie om een integrale aanpak.

MISSIE

Wij staan voor innovatieve, dynamische en doeltreffende oplossingen waarvan iedereen kan profiteren.

 

Warning: Unknown: open(/home/cwsdeyx265/domains/ostara-energy.nl/public_html/files/tmp/sess_r37kfgu5guipllksmb5vndstl2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/cwsdeyx265/domains/ostara-energy.nl/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0