Waterzijdig inre...

DUURZAME ENERGIE OPLOSSINGEN

Temperatuurverschillen in een gebouw kan men alleen oplossen door middel van waterzijdig inregelen.

Home » Diensten » Waterzijdig inregelen

WATERZIJDIG INREGELEN

Krijgt u sommige kamers in huis maar niet comfortabel warm, zelfs niet als de radiatoren open staan en het elders wel warm is? Dat kan aan de instelling van uw centrale verwarming liggen.

Verschil in opwarming tussen de kamers in huis komt door de manier waarop het warme water vanaf de cv-ketel door het huis loopt. Soms helpt het om de kamerthermostaat een paar graden hoger te zetten, maar dan kunnen andere vertrekken weer te warm worden. Bovendien kost iedere graad die u de thermostaat hoger zet, op jaarbasis ongeveer zeven procent meer energiegebruik.

De oplossing

De oplossing is het zogeheten 'waterzijdig inregelen'. Het warme water raakt dan beter verdeeld over het gehele verwarmingssysteem. Een voorwaarde om te kunnen inregelen is dat elke radiator een inregelventiel heeft.

 

Warning: Unknown: open(/home/cwsdeyx265/domains/ostara-energy.nl/public_html/files/tmp/sess_bkj11h9mb5l4nv9j844fo991p4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/cwsdeyx265/domains/ostara-energy.nl/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0